Őszibarackos torony recept.
A tésztát nedves törlőkendőn lapjaira szedjük, szétterítjük. Egy kés és egy tál segítségével 16 db, 9 cm átmérőjű kört vágunk belőle. A Ramát megolvasztjuk, és a körök mindkét oldalát meglocsoljuk. Ramával kikent tepsibe rakjuk és meleg sütőben aranyszínűre, ropogósra sütjük. Rácsra tesszük kihűlni. A mascarponét a pudinggal és a tejszínnel habosra keverjük. Az őszibarackokat meghámozzuk, húsukat kis kockákra vágjuk. 4 desszertes tálkára 1-1 lapot teszünk. A mascarponés krémmel megkenjük, az őszibarackkockákkal megszórjuk, majd rátesszük a következő lapot. Ezt addig folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak. (A tetejére tésztalap kerüljön!) Porcukorral megszórva, mentalevéllel és reszelt citromhéjjal díszítve tálaljuk.