Feltöltve:

Őszibarackos szelet

timer 60
mood Nehéz
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

krem

tej6 dl
őszibarack1 kilogramm
porcukor25 dekagramm
Ráma35 dekagramm
vanília aroma1 evőkanál
vaníliás pudingpor2 csomag

Máz

sárga és piros ételszínezék1 csepp
olvasztott, hűtött margarin2 evőkanál
málnaszörp2 evőkanál
citrom leve1 darab
porcukor25 dekagramm

-

liszt60 dekagramm
rum2 evőkanál
vaníliás cukor1 csomag
tej1 dl
szódabikarbóna2 teáskanál
tojás3 darab
Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm
kakaó8 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A lisztet, a porcukrot és a szódabikarbónát összekeverjük, majd elmorzsoljuk a Ramával. Hozzáadjuk a kakaót, a tojást, a tejet, a vaníliás cukrot és a rumot. Ebből 3 cipót készítünk és 35x40-es tepsi hátulján 180 C-on 10 perc alatt megsütjük. A pudingot a tejbe felfőzzük, a Ramát a porcukorral kikeverjük, majd összekeverjük a kihűlt pudinggal és a vanília aromával. Az első lapra a fele krémet rákenjük, rátesszük a felszeletelt barack felét, majd rátesszük a következő lapot és ezt ugyanúgy elkészítjük mint az előzőt, végül rátesszük az utolsó lapot. Elkészítjük a mázat. A cukrot elkeverjük a citrommal és a málnaszörppel, majd beletesszük az ételszínezéket, a Ramát, majd ráöntjük a tésztára. Egy éjszakát a hűtőszekrénybe tesszük állni.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem