Feltöltve:

Őszibarackos alagút

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

krem

rum2 evőkanál
vaníliás cukor1 csomag
porcukor8 dekagramm
zselatin1 dekagramm
túró25 dekagramm
tejszín2 dl
őszibarack befőtt1 doboz

-

4 tojásból készült vizes piskóta, amit lekvárral megkenünk, és feltekerünk1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A piskótát 18 szeletre vágni, fóliával kibélelt őzgerinc formába tenni a piskóta szeleteket. A túrót áttörni, hozzáadni a vanília cukrot, a rumot, a 0,5 dl vízben feloldott zselatint, és a kemény habbá vert tejszínt. A krém felét a piskótára simítani, belerakni a barackot, majd a megmaradt krémet rákenni. A krémre pedig a megmaradt piskótatekercs szeleteket tenni. Fóliával betakarni, és éjszakára hűtőbe tenni. Nagyon finom!

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre