Feltöltve:

Őszi sült zöldségek hollandi mártással

timer 50
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

közepes burgonya4 darab
édesburgonya2 darab
sütőtök500 gramm
lilahagyma2 darab
olíva olaj2 evőkanál
gomba250 gramm
csemege kukorica konzerv1 darab
petrezselyem zöld1 csokor
Knorr Hollandi mártás1 csomag
Rama Vajas Íz125 gramm
citromlé1 evőkanál

Adjunk friss zöldfűszereket, pl. petrezselyemzöldet, metélőhagymát a szószhoz. A gombát ne vágjuk össze, ha elég kicsik.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Hámozzuk meg a krumplit , az édesburgonyát és a sütőtököt, majd kockázzuk fel őket. Vágjuk fel a hagymát. Locsoljuk le őket olíva olajjal. Ízesítsük egy kis sóval és frissen őrölt fekete borssal. Süssük meg a sütőben kb. 35 perc alatt őket.

  2. 2. lépés

    Ezalatt negyedeljük fel a gombát. Pirítsuk meg olíva olajon 7-8 perc alatt. Szórjuk meg petrezselyem zölddel, ízesítsük sóval, borssal, citromlével. Szűrjük le és öblítsük le a csemege kukoricát. Keverjük össze a zöldségeket.

  3. 3. lépés

    Készítsük el a Knorr Hollandi mártást a csomagoláson leírtak szerint. Locsoljuk le vele a kész zöldségeket tálalás előtt.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem