Feltöltve:

Őszi paradicsomos zöldségragu

timer 0
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

burgonya4 darab
fodros kel1 marék
Hagyma1 darab
fokhagyma gerezd1 darab
piros kaliforniai paprika1 darab
fehérbab konzerv1 darab
Knorr Toszkán paradicsomleves bazsalikommal1 darab
néhány kakukkfű ág darab
só, bors darab
Rama Vajas Íz2 evőkanál

Tálaljuk egy kanál joghurttal. Variáljuk a zöldségeket, használjunk sütőtököt, gombát, répát, stb.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Hámozzuk meg és kockázzuk fel a krumplit. Vágjuk ki a kelkáposzta vastag ereit, vágjuk darabokra, majd daraboljuk fel a leveleit is. Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Magozzuk ki és vágjuk apróra a paprikát. Szűrjük le a babot.

  2. 2. lépés

    Egy lábosban lassan pirítsuk meg a hagymát, a fokhagymát és a kelkáposzta erének darabjait 2 ek Rama Vajas Ízen kb. 10 perc alatt. Adjuk hozzá a krumplit és a kakukkfű ágakat. Öntsünk rá 300 ml vizet, majd a Knorr tasak tartalmát. Hozzuk forrásba, majd főzzük 15 percig.

  3. 3. lépés

    Ezalatt pirítsuk meg a paprikát 1 ek vajas ízen, míg puhulni nem kezd. Adjuk hozzá a babot és a kel leveleit is. Majd adjuk a többi zöldséghez. Pároljuk további 5 percig. Tálaljuk fokhagymás bagettel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem