Orsótészta tejszínesen fokhagymás csirkével
Orsótészta tejszínesen fokhagymás csirkével
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 2 dl
  • csirkemell - kilogramm
  • paradicsom - 2 darab
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • Főzőtejszín - 2 dl
  • Knorr Pirított hagymás Ízbomba - 1 darab
  • fusilli tészta - kilogramm
  • Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap - 1 csomag
  • pritamin paprika - 1 darab

Elkészítés:

  1. A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük.
  2. Ezalatt a húst vékony csíkokra vágjuk és az olajon megpirítjuk, ízesítjük a KNORR Pirított hagymás ízbombával. Eközben a paprikát felcsíkozzuk.
  3. A megpirított húshoz öntjük a tejszínt, a 2 dl vizet valamint a tasak Knorr Tejszínes fokhagymás csirke Rafinéria alap tartalmát. Jól elkeverjük és forrástól számított 1-2 percig főzzük.
  4. Hozzákeverjük a paprikát és a kockázott paradicsomot, majd az egészet összekeverjük a leszűrt, forró vízzel átmosott főtt tésztával.
  5. Tányérra halmozzuk , esetleg sajttal szórhatjuk meg. Ha van friss bazsalikom levelünk azt is a tetejére vághatjuk.