víz | 2 dl |
---|---|
csirkemell | kilogramm |
paradicsom | 2 darab |
napraforgó olaj | 2 evőkanál |
Főzőtejszín | 2 dl |
Knorr Pirított hagymás Ízbomba | 1 darab |
fusilli tészta | kilogramm |
Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap | 1 csomag |
pritamin paprika | 1 darab |
Orsótészta tejszínesen fokhagymás csirkével a Főételek kategóriában
A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük.
Ezalatt a húst vékony csíkokra vágjuk és az olajon megpirítjuk, ízesítjük a KNORR Pirított hagymás ízbombával. Eközben a paprikát felcsíkozzuk.
A megpirított húshoz öntjük a tejszínt, a 2 dl vizet valamint a tasak Knorr Tejszínes fokhagymás csirke Rafinéria alap tartalmát. Jól elkeverjük és forrástól számított 1-2 percig főzzük.
Hozzákeverjük a paprikát és a kockázott paradicsomot, majd az egészet összekeverjük a leszűrt, forró vízzel átmosott főtt tésztával.
Tányérra halmozzuk , esetleg sajttal szórhatjuk meg. Ha van friss bazsalikom levelünk azt is a tetejére vághatjuk.