Feltöltve:

Oroszkrém torta fondant bevonattal

timer 120
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

cukor12 evőkanál
liszt8 evőkanál
tej4 dl
tojás8 darab
vaníliás pudingpor1 csomag
vaníliás cukor1 csomag
mazsola5 dekagramm
rumaroma1 evőkanál
zselatin1 csomag
növényi tejszín4 dl
habfixáló1 csomag
porcukor2 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tojásokból kerek tortaformában piskótát sütünk. Amikor kihűlt 3 felé vágjuk és a következő krémmel töltjük meg. A vaníliás pudingport 4 dl tejjel és 4 ek cukorral megfőzzük. Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a rumaromát és a mazsolát, majd félre tesszük hűlni. Közben 1 cs zselatint vízzel elkeverünk és feltesszük melegedni, majd ezt is hagyjuk hűlni. A tejszínt a porcukorral habosra verjük, majd hozzáadjuk a habfixálót is. Ha a zselatin kihűlt, hozzáadjuk a tejszínhez, majd a pudingos krémet is belekeverjük, óvatosan. Elosztjuk 3 felé. Az első lapra kenjük a krém 1/3-át, a második lapra a másik 1/3-ot és végül bevonjuk a tortát a maradék krémmel. Ezt követően bevonjuk a fondanttal és tetszés szerint díszítjük. Jó sütést kívánok.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem