majonéz | 200 milliliter |
---|---|
paradicsom | 1 darab |
uborka | 1 darab |
sajt | 250 gramm |
Knorr Petrezselymes tyúkhúsleveskocka | 1 darab |
főtt tojás | 1 darab |
aprított petrezselyemzöld | 1 evőkanál |
főtt sertéshús | 150 gramm |
főtt csirkehús | 150 gramm |
Orosz kraszaviec saláta a Saláták kategóriában
A Petrezselymes tyúkhúsleves-kockát forraljuk fel 150 ml vízben. Hűtsük le és keverjük a majonézzel sima állagú szósszá.
A főtt húsokat és tojást vágjuk szeletekre. Zöldségeket is vágjuk össze.
Adjuk hozzá a reszelt sajtot és az előkészített majonézt.
Keverjük össze és tegyük át salátástálba. Halmozzuk a tetejére a reszelt sajtot, hússzeleteket, paradicsomot, uborkát és petrezselyemet.