Oldalas zöldségekkel a Főételek kategóriában
Készítsük el a pácot: keverjük össze a mustárt a mézzel. Ezután mossuk meg az oldalast, szárítsuk meg, 1-2 csontonként szeleteljük fel, majd szórjuk be a Sült oldalas fűszerkeverékkel.
Tegyük a húsdarabokat a forró grillrácsra és süsd 20 percig, időről időre megforgatva. A grillezés során néhányszor kenjük be az előkészített páccal.
Mossuk meg a cukkinit, vágjuk félbe, majd mindkét felet vágjuk 3 szeletre (de ne vágjuk teljesen át), majd helyezzük alufóliára. Paradicsomot karikázzuk fel.
Készítsük el a fokhagymás pácot a cukkinihez: aprítsuk fel a fokhagymát, reszeljünk hozzá a citromhéjat, majd keverjük össze a olíva olajjal és adjunk hozzá Knorr Delikátot.
A cukkini bevágásaiba helyezzük a paradicsomkarikákat, kenjük be a fokhagymás páccal, szórjuk meg borssal és grillezzük 10 percig. Az oldalast tálaljuk a grillezett cukkinivel.