Oldalas mézzel
Oldalas mézzel
  • timer50 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • Globus Csípős Ketchup - 200 milliliter
  • szójaszósz - 50 milliliter
  • méz - 50 milliliter
  • sertés oldalas - 1.5 kilogramm
  • KNORR Fűszerkeverék 35g Sült oldalas - 2 evőkanál

Elkészítés:

  1. Keverjük össze a ketchupot, mézet, szójaszószt és a Sült oldalas fűszerkeveréket.
  2. Tegyük a csontonként felcsíkozott oldalast a pácba és hagyjuk a hűtőben egy napig.
  3. Miután kivettük a hűtőből, tekerjük be alufóliába és időről időre megforgatva grillezzük kb. 30 percig.
  4. Mikor az oldalas megsült, vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a húsok tetejét is, de vigyázzunk, ne égessük meg. Tálaljuk csöves csemege kukoricával és pirított burgonyával.