Oldalas édes-savanyú mártásban
Oldalas édes-savanyú mártásban
  • timer1490 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • chili paprika - 1 darab
  • paradicsom sűrítmény - 1 evőkanál
  • sertés oldalas - 1.5 kilogramm
  • burgonyaliszt - 1 evőkanál
  • KNORR Fűszerkeverék 35g Sült oldalas - 1 csomag
  • citrom - 1 darab
  • ananászlé - 200 milliliter

Elkészítés:

  1. Öntsük az ananászlevet és egy citrom levét egy lábosba, adjuk hozzá a tasak Sült oldalas fűszerkeveréket. Vágjuk apróra a kimagozott chili paprikát és a felét tegyük a szószhoz a paradicsom sűrítménnyel együtt.
  2. Forraljuk fel és adjunk hozzá egy kanál burgonyalisztet.
  3. Tegyük a csontonként felszeletelt oldalast az előkészített lébe és hagyjuk benne egy napig. Ezután süssük a húst kb. 50 percig 190 fokos sütőben.