Olaszos töltött paprika
Olaszos töltött paprika
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Bolognai spagetti alap - 1 csomag
  • víz - 3 dl
  • vöröshagyma - 1 darab
  • csirkehús - 30 dekagramm
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • zöldpaprika - 1 darab
  • sárga kaliforniai paprika - 2 darab
  • érett paradicsom - 1 darab
  • asztali só - 1 teáskanál
  • mirelitt cikk burgonya - 80 dekagramm

Elkészítés:

  1. A csirkehúst kockára vágjuk és lepirítjuk forró olajon. Rátesszük az apróra vágott zöldségeket, sózzuk, majd összeforraljuk a vízzel elkevert KNORR Bolognai Rafinériával.
  2. A kaliforniai paprikákat félbe, a csumákat kiszedjük.
  3. Ezekbe a felekbe tesszük arányosan elosztva a ragut, fejenként 2 paprikaféllel számolva.
  4. Ha a tölteléket túl hígnak találjuk kössük meg étkezési keményítővel.
  5. A töltött paprikákat tepsire tesszük és 170 C-fokos sütőben összemelegítjük a raguval pár perc alatt.
  6. A burgonyát kisütjük és a tányéron a töltött paprika mellé tesszük.