Rama Classic | 5 dekagramm |
---|---|
Knorr Zöldségleveskocka | 2 darab |
Knorr Milánói makaróni alap | 1 csomag |
nagyobb burgonya | 8 darab |
kimagozott olajbogyó | 2 evőkanál |
natúr konzerv gombaszelet | 2 evőkanál |
marinált paprika | 2 evőkanál |
Olaszos töltött burgonya a Főételek kategóriában
A megmosott burgonyákat héjastól megfőzzük. A főzőlébe beletesszük a Zöldségleveskockát. A főtt burgonyákat hosszában felezzük meg és a közepét óvatosan kaparjuk ki, de ne teljesen.
A kikapart, főtt burgonyát törjük át, és tegyük félre. A burgonyák alját vékonyan vágjuk le (talpat csinálunk), így nem fognak eldőlni.
Az Alapot készítsük el a javaslat szerint és hagyjuk kihűlni. Az áttört burgonyát hozzákeverjük,
majd kockákra vágott zöld olajbogyót, gombát és marinált paprikát adunk hozzá.
Visszatöltjük a burgonyákba, reszelt parmezánnal megszórjuk, 200 °C-ra előmelegített sütőben 5-8 perc alatt készre sütjük.