Olaszos sertésborda
Olaszos sertésborda
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 1 evőkanál
  • zsemlemorzsa - 10 dekagramm
  • tojás - 3 darab
  • olaj - 2 evőkanál
  • liszt - 10 dekagramm
  • Delikát ételízesítő - 1 evőkanál
  • sertéskaraj - 40 dekagramm
  • gomba - 10 dekagramm
  • trappista sajt - 10 dekagramm
  • Knorr Milánói makaróni alap - 1 csomag
  • makaróni tészta - 20 dekagramm
  • sonkás felvágott - 10 dekagramm
  • KNORR olasz Villámpác - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. A makarónit lobogó Delikát 8-as vízbe kifőzzük. A hússzeleteket kiverjük, megfűszerezzük a KNORR olasz villámpáccal. 2 kanál olajon megpirítjuk a felcsíkozott felvágottat, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát 4-5 percig pirítjuk és felöntjük a 3,5 dl vízzel elkevert KNORR milánói alappal és kiforraljuk.
  2. A mártást hozzákeverjük a kifőtt tésztához. Kimargarinozott, kimorzsázott jénaiba öntjük a makarónit és rászórjuk a reszelt sajtot. Előmelegített sütőbe helyezzük 180 fokra kb. 15 percig. Ezalatt a húst szokványosan bepanírozzuk és bő forró olajban kisütjük. A sült makarónival együtt tálaljuk.