Feltöltve:

Olaszos sertésborda

timer 60
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
zsemlemorzsa10 dekagramm
tojás3 darab
olaj2 evőkanál
liszt10 dekagramm
Delikát ételízesítő1 evőkanál
sertéskaraj40 dekagramm
gomba10 dekagramm
trappista sajt10 dekagramm
Knorr Milánói makaróni alap1 csomag
makaróni tészta20 dekagramm
sonkás felvágott10 dekagramm
KNORR olasz Villámpác1 evőkanál

Olaszos sertésborda a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A makarónit lobogó Delikát 8-as vízbe kifőzzük. A hússzeleteket kiverjük, megfűszerezzük a KNORR olasz villámpáccal. 2 kanál olajon megpirítjuk a felcsíkozott felvágottat, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát 4-5 percig pirítjuk és felöntjük a 3,5 dl vízzel elkevert KNORR milánói alappal és kiforraljuk.

2. lépés

A mártást hozzákeverjük a kifőtt tésztához. Kimargarinozott, kimorzsázott jénaiba öntjük a makarónit és rászórjuk a reszelt sajtot. Előmelegített sütőbe helyezzük 180 fokra kb. 15 percig. Ezalatt a húst szokványosan bepanírozzuk és bő forró olajban kisütjük. A sült makarónival együtt tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem