Rama Vajas Íz | 1 evőkanál |
---|---|
zsemlemorzsa | 10 dekagramm |
tojás | 3 darab |
olaj | 2 evőkanál |
liszt | 10 dekagramm |
Delikát ételízesítő | 1 evőkanál |
sertéskaraj | 40 dekagramm |
gomba | 10 dekagramm |
trappista sajt | 10 dekagramm |
Knorr Milánói makaróni alap | 1 csomag |
makaróni tészta | 20 dekagramm |
sonkás felvágott | 10 dekagramm |
KNORR olasz Villámpác | 1 evőkanál |
Olaszos sertésborda a Főételek kategóriában
A makarónit lobogó Delikát 8-as vízbe kifőzzük. A hússzeleteket kiverjük, megfűszerezzük a KNORR olasz villámpáccal. 2 kanál olajon megpirítjuk a felcsíkozott felvágottat, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát 4-5 percig pirítjuk és felöntjük a 3,5 dl vízzel elkevert KNORR milánói alappal és kiforraljuk.
A mártást hozzákeverjük a kifőtt tésztához. Kimargarinozott, kimorzsázott jénaiba öntjük a makarónit és rászórjuk a reszelt sajtot. Előmelegített sütőbe helyezzük 180 fokra kb. 15 percig. Ezalatt a húst szokványosan bepanírozzuk és bő forró olajban kisütjük. A sült makarónival együtt tálaljuk.