Feltöltve:

Olasz túrós szelet

timer 25
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

reszelt citromhéj1 evőkanál
reszelt narancshéj1 evőkanál
diólikőr2 evőkanál
olasz túró (ricotta)40 dekagramm
tejszín2 dl
porcukor10 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
dió2 dekagramm
mogyoró2 dekagramm
pisztácia2 dekagramm
cukrozott gyümölcs3 dekagramm
mazsola3 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Fóliával kibélelünk egy őzgerincformát úgy, hogy a szélei
    túllógjanak a forma peremén. Egy mély tálban összekeverjük a krémtúrót a cukorral, a vaníliás cukorral, és a kemény habbá vert tejszínnel. Belekeverjük a durvára
    aprított csonthéjasokat, a mazsolát, az aprított, kandírozott gyümölcsöket, a likőrt, valamint a reszelt citrom- és narancshéjat. A krémet a formába simítjuk, betakarjuk a fóliával, majd 3 órára lefagyasztjuk. Tálcára borítjuk, lehúzzuk a fóliát, és gyümölcsökkel díszítve kínáljuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Kókuszos tallér

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Mandulás holdacska

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Dió kosárka

timer 300"
mood Közepes
thumb_up 0

Mákos csillagok

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 0

Madeleine

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Dió sütemény

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gesztenyés levél

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Édes süti

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kávés pillangók

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Szilvalekváros párna

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Habcsók

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0

Kókusz kocka (mártogatós)

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis, narancsos cookie

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

mignyon

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0

Lekváros bukta

timer 160"
mood Közepes
thumb_up 1

Csokis perec

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0