Olasz paradicsomos húsgolyók
Olasz paradicsomos húsgolyók
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • víz - 125 milliliter
  • Főzőtejszín - 125 milliliter
  • mozzarella - 20 dekagramm
  • darált hús - 35 dekagramm
  • KNORR Olasz paradicsomos húsgolyók Rafinéria - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A darált húst ízesítsük kevés sóval, borssal. Formázzunk belőle 16 db kis golyót, majd tegyük a kis golyókat egy hőálló tálba.
  2. A tasak tartalmát csomómentesen keverjük el a tejszínnel és a vízzel, majd öntsük a golyókra.
  3. A felszeletelt mozzarellából helyezzünk egy-egy szeletet a golyók tetejére, majd 180˚C –ra előmelegített sütőben süssük 30 percig.