Feltöltve:

Olasz csirkecomb burgonyapürével

timer 60
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz3 dl
vöröshagyma5 dekagramm
Rama Classic2 dekagramm
napraforgó olaj2 evőkanál
csirke alsócomb8 darab
Knorr Milánói makaróni alap1 csomag
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill1 csomag
friss gomba15 dekagramm
Knorr Burgonyapüré1 csomag
2,8 % -os tej3 dl
asztali só1 teáskanál

Olasz csirkecomb burgonyapürével a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirke alsó combokat megtisztítjuk és befűszerezzük KNORR Grill fűszervarázzsal. Kb. 160 C fokon 35-40 perc alatt sütőben megsütjük.

2. lépés

Amíg a csirke sül, elkészítjük a mártást hozzá.

3. lépés

A gombát megmossuk és cikkre vágjuk, a tisztított vöröshagymát apróra szeleteljük. Felhevített olajon lepirítjuk a hagymát majd a gombát, felöntjük 3 dl vízzel, beletesszük a KNORR Milánói makaróni Rafinériát.

4. lépés

Az elkevert alappal együtt készre forraljuk.

5. lépés

Tálaláskor az előírás szerint elkészített burgonyapürét a tányérra halmozzuk, ráteszünk 2 csirkecombot majd leöntjük a kész mártással.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem