Feltöltve:

Olajbogyós gombasaláta füstölt halas pirítóssal

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 evőkanál
olaj3 evőkanál
cukor1 teáskanál
babérlevél2 darab
gomba30 dekagramm
Knorr Milánói makaróni alap1 csomag
fekete olívabogyó2 evőkanál
füstölt makréla1 csomag

Elkészítés

1. lépés

Az olajban megfonnyasztjuk a vékonyra karikázott hagymát. Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát, a babérleveleket, a cukrot. Ha megpárolódott felöntjük a 3 dl hideg vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni alappal és hozzákeverjük a vékonyra szeletelt olajbogyókat.

2. lépés

Kevergetve felforraljuk és néhány perc főzés után a citromlével ízesítjük. A makrélát jól lecsurgatjuk, a pirítósokat vékonyan margarinnal megkenjük majd a haldarabokat rátesszük citromlével ízlés szerint csurgatjuk. Finomra vágott kaporlevéllel meghintjük. A salátából a babérleveleket kidobva. lehűtve a pirítósokkal együtt tálaljuk..

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem