Nyárson sült füstölt hús, gyümölccsel, burgonyalepénnyel
Nyárson sült füstölt hús, gyümölccsel, burgonyalepénnyel
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 4 evőkanál
  • tojás - 1 darab
  • petrezselyemzöld - 1 evőkanál
  • olívaolaj - 4 evőkanál
  • burgonya - 60 dekagramm
  • liszt - 10 dekagramm
  • alma - 20 dekagramm
  • szilva - 20 dekagramm
  • ananász - 20 dekagramm
  • főtt, füstölt comb - 60 dekagramm

Elkészítés:

  1. A húst, és a gyümölcsöket szükség szerint magozzuk ki, vágjuk nagyobb darabokra, a hozzávalókat váltakozva húzzuk nyársra, sózzuk, borsozzuk.
  2. A burgonyát reszeljük le, keverjük össze a liszttel, a tojással,a petrezselyemmel,sóval, borssal ízesítjük.
  3. A grillrácsra tegyünk alutálkába burgonyás masszából (rakjunk bele egy evőkanálnyit), lapítsuk le, és mindkét oldalon süssük meg, közben kenegessük olvasztott margarinnal. A nyársakat fektessük a grillrácsra, olajjal kenegetve forgatva süssük meg.