Feltöltve:

Nyárson sült füstölt hús, gyümölccsel, burgonyalepénnyel

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz4 evőkanál
tojás1 darab
petrezselyemzöld1 evőkanál
olívaolaj4 evőkanál
burgonya60 dekagramm
liszt10 dekagramm
alma20 dekagramm
szilva20 dekagramm
ananász20 dekagramm
főtt, füstölt comb60 dekagramm

Nyárson sült füstölt hús, gyümölccsel, burgonyalepénnyel recept.

Elkészítés

1. lépés

A húst, és a gyümölcsöket szükség szerint magozzuk ki, vágjuk nagyobb darabokra, a hozzávalókat váltakozva húzzuk nyársra, sózzuk, borsozzuk.

2. lépés

A burgonyát reszeljük le, keverjük össze a liszttel, a tojással,a petrezselyemmel,sóval, borssal ízesítjük.

3. lépés

A grillrácsra tegyünk alutálkába burgonyás masszából (rakjunk bele egy evőkanálnyit), lapítsuk le, és mindkét oldalon süssük meg, közben kenegessük olvasztott margarinnal. A nyársakat fektessük a grillrácsra, olajjal kenegetve forgatva süssük meg.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 4
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem