Feltöltve:

Nyárson sült füstölt hús, gyümölccsel, burgonyalepénnyel

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz4 evőkanál
tojás1 darab
petrezselyemzöld1 evőkanál
olívaolaj4 evőkanál
burgonya60 dekagramm
liszt10 dekagramm
alma20 dekagramm
szilva20 dekagramm
ananász20 dekagramm
főtt, füstölt comb60 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A húst, és a gyümölcsöket szükség szerint magozzuk ki, vágjuk nagyobb darabokra, a hozzávalókat váltakozva húzzuk nyársra, sózzuk, borsozzuk.

2. lépés

A burgonyát reszeljük le, keverjük össze a liszttel, a tojással,a petrezselyemmel,sóval, borssal ízesítjük.

3. lépés

A grillrácsra tegyünk alutálkába burgonyás masszából (rakjunk bele egy evőkanálnyit), lapítsuk le, és mindkét oldalon süssük meg, közben kenegessük olvasztott margarinnal. A nyársakat fektessük a grillrácsra, olajjal kenegetve forgatva süssük meg.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 4
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem