Rama Vajas Íz | 4 evőkanál |
---|---|
tojás | 1 darab |
petrezselyemzöld | 1 evőkanál |
olívaolaj | 4 evőkanál |
burgonya | 60 dekagramm |
liszt | 10 dekagramm |
alma | 20 dekagramm |
szilva | 20 dekagramm |
ananász | 20 dekagramm |
főtt, füstölt comb | 60 dekagramm |
Nyárson sült füstölt hús, gyümölccsel, burgonyalepénnyel recept.
A húst, és a gyümölcsöket szükség szerint magozzuk ki, vágjuk nagyobb darabokra, a hozzávalókat váltakozva húzzuk nyársra, sózzuk, borsozzuk.
A burgonyát reszeljük le, keverjük össze a liszttel, a tojással,a petrezselyemmel,sóval, borssal ízesítjük.
A grillrácsra tegyünk alutálkába burgonyás masszából (rakjunk bele egy evőkanálnyit), lapítsuk le, és mindkét oldalon süssük meg, közben kenegessük olvasztott margarinnal. A nyársakat fektessük a grillrácsra, olajjal kenegetve forgatva süssük meg.