Nyári egytál ropogós zöldségekből
Nyári egytál ropogós zöldségekből
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • brokkoli - 1 darab
  • spenót - 300 gramm
  • Knorr Házias Zöldség Levesalap - 1 darab
  • közepes cukkini - 2 darab

Elkészítés:

  1. Szedjük a brokkolit kisebb rózsákra. Szeleteljük fel a cukkinit és vágjuk félszeletekre a répát. Vágjuk finomra a fokhagymát és a petrezselyem zöldet. Blansírozzuk a brokkolit lobogó vízben 2-3 percig. Majd szűrjük le.
  2. Pirítsuk meg a répát egy ek margarinban 5 perc alatt. Adjuk hozzá a fokhagymát, a levesalapot és 2 ek vizet. Keverjük össze a zöldségekkel és folytassuk a pirítást még 3-4 percig.
  3. Adjuk hozzá a cukkinit és a brokkolit és pirítsuk további 4 percig. Majd keverjük hozzá a spenótot is és hagyjuk összesen. Majd tálaljuk azonnal.