Feltöltve:

NewYork-i csokoládés krémsajttorta

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A krémhez

hűtött fehér csokoládé5 dekagramm
porcukor10 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
krémsajt60 dekagramm
tejszín10 dekagramm
fehér csokoládé20 dekagramm
Rama a formához1 kevés

A laphoz

Ráma10 dekagramm
olasz mandulás csók20 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A sütőt előmelegítjük. A mandulás csókot fagyasztótasakba tesszük, és sodrófával finomra morzsoljuk. A Ramát megolvasztjuk és elkeverjük a morzsával. A masszát elosztjuk a sütőformában és jól lenyomkodjuk. A sütőben 175 fokon, légkeverésnél 160 fokon, 10 percig sütjük. A fehér csokoládét felaprítjuk és a tejszínnel együtt kis lángon megolvasztjuk. A krémsajtot simára keverjük a vaníliás cukorral és a porcukorral. A kihűlt csokoládékrémet hozzákeverjük. Elosztjuk a tortalapon és elsimítjuk. A süteményt óvatosan kivesszük a formából. A hideg csokoládét késsel forgáccsá gyaluljuk, ezzel díszítjük a süteményt.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre