Német joghurtos burgonyasaláta
Német joghurtos burgonyasaláta
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 2 darab
  • tojás - 4 darab
  • bors - 1 csipetnyi
  • uborka - 3 darab
  • burgonya - 1 kilogramm
  • joghurt - 3 dl
  • Globus Mustár - 1 teáskanál
  • Globus Majonéz light - 2 dl
  • édesítőpor - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. A burgonyát alaposan megmossuk és sós vízben, héjában megfőzzük. A tojást szintén megfőzzük, kb. 10 perc alatt kemény lesz.
  2. A joghurtot, a majonézt, az édesítőt, a mustárt és a borsot alaposan összekeverjük.
  3. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a csemegeuborkát.
  4. A megfőtt tojást és burgonyát felszeleteljük, majd a salátához adjuk és az egészet alaposan összekeverjük. Minimum 1 órára a hűtőbe tesszük.