Négercsók
Négercsók
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • Ráma - 10 dekagramm
  • porcukor - 20 dekagramm
  • tojás - 2 darab
  • tej - 6 evőkanál
  • kakaó - 4 dekagramm
  • sütőpor - 1 csomag
  • liszt - 1 dekagramm

Mázhoz

  • cukor - 10 dekagramm
  • víz - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. A Ramát eldolgozzuk a porcukorral, majd kanalanként elkeverjük a tejjel, valamint a kakaóval és a felvert tojásokkal. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, jó alaposan összedolgozzuk. A tésztát 1-1,5 cm vastagra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk. Kikent tepsibe helyezzük őket, és előmelegített sütőben közepes lángon negyed óra alatt készre sütjük. Végül az elkészített mázzal megkenjük.