Feltöltve:

Natur padlizsán krém télire

timer 50
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olaj4 evőkanál
padlizsán50 dekagramm
10%-os ecet1 evőkanál
nátrium-benzonát1 teáskanál

Natur padlizsán krém télire a Előételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A padlizsánokat forró sütőben feketedésig sütjük.
Ekkorra már összeesik , a húsa is megpárolódik.
Hideg folyó víz alatt lehúzzuk a héját.
Villával összetörjük, de lehet turmixolni is.
Egy lapos sütő edénybe felforrósítunk a 3 kanál olajat, majd apránként, kevergetve hozzáadjuk az előkészített padlizsán krémet.
Állandó keverés mellett addig sütjük, míg minden leve elpárolgott és egy sűrű pépet kapunk.Vigyázzunk, le ne égessük!

2. lépés

Ekkor keverjük bele a tartósító nátrium benzoátot. Mikróban sterilizált forró üvegekbe töltjük.Tetejére először az ecetet, majd az olajat tesszük.Azonnal biztonságos tető záróval lezárjuk. Forrón, fejre állítva dunsztba tesszük és kihűlésik ott hagyjuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 520"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 220"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem