Feltöltve:

Natúr lecsó üvegben eltéve

timer 70
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

paradicsom1 kilogramm
vöröshagyma kilogramm
olaj4 evőkanál
paprika1 kilogramm
2 evőkanál
nátrium benzonát1 darab

Elkészítés

1. lépés

A zöldségeket alaposan megtisztítjuk.
A paprikát kicsumázzuk és csíkokra vágjuk.
A hagymát fél karikákra metsszük.
A paradicsomokat forró, lobogó vízbe dobjuk, majd azonnal hideg víz alá és így könnyen lehúzhatjuk a héjukat. Azután gerezdekre vágjuk.

2. lépés

Az olajonn üvegesre pirítjuk a hagymát, majd rászórjuk a paprikát, paradicsomot, a sót és kb. 25 percig közepes lángon főzzük, néha meg-megkavargatva.

3. lépés

Az üvegeket alaposan kimossuk, lecsöpögtetjük.

4. lépés

Amikor a lecsót elzárjuk, belekeverjük a tartósítószert.
Forrón az üvegekbe töltjük, lezárjuk.

5. lépés

Konyharuhába, törölközőkbe, esetleg paplanba csomagolva hagyjuk kihűlni.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem