diabetikus kakaós és vaniliás keksz, | 20 dekagramm |
túró | 50 dekagramm |
habtejszín | 2 dl |
narancs | 1 darab |
citrom reszelt héja | 1 darab |
piros zselatin | 1 csomag |
xilit | 5 evőkanál |
olvasztott Rama margarin | 10 dekagramm |
vaniliaaroma | 1 üvegcse |
A kekszet jól összedaráljuk, és a Rama margarinnal összedolgozzuk.
A tejszínhabot a túróval, a reszelt narancs- és citromhéjjal elverjük, xilittel édesítjük, vanília aromával ízesítjük.
A kekszes masszát vékony rétegben a tortaforma aljára nyomkodjuk, majd erre megy rá a túró réteg.
A narancsot megpucolva felkarikázzuk, és a túróra tesszük. Piros zselatint főzünk rá, és hűtőbe tesszük pár órára.
Hozzászólások