Feltöltve:

Narancsos gesztenyekocka

timer 40
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

babapiskóta12 darab
mascarpone10 dekagramm
gesztenyemassza1 csomag
növényi tejszín2 dl
vaníliás cukor1 csomag
porcukor1 darab
rum1 darab
narancs2 darab
narancslé2 dl

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A narancslébe egy kevés rumot keverni, majd egyesével, hogy ne ázzon el túlságosan a babapiskóta, beleforgatni. Egy jénaiba egymás mellé helyezni 6 darabot. A gesztenyemasszát a mascarponéval, a vaníliás cukorral, és ízlés szerinti mennyiségű porcukorral és rummal simára keverni. A növényi tejszínt kemény habbá verni, majd apránként óvatosan ezt is a gesztenyés masszához keverni. A jénaiba helyezett babapiskóta tetejére kanalazni a fele masszát, majd elsimítani, és a tetejét kirakni a kockákra vágott narancs darabokkal. Ezután a maradék babapiskótát szintén egyesével beleforgatni a narancslébe, hogy egy kicsit megszívja magát, majd a narancs tetejére helyezni. A megmaradt gesztenyés krémet egyenletesen elkenni a tetején, majd megszórni kakaóval és 1-2 órára a hűtőbe tenni pihenni. Tálaláskor még esetleg tejszínhabot kínálhatunk hozzá.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem