Narancsos csokoládémousse
Narancsos csokoládémousse
  • timer0 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • mézeskalácsfűszer - 1 kávéskanál
  • tejszínhab - 50 dekagramm
  • olvasztott étcsokoládé - 15 dekagramm
  • porcukor - 5 dekagramm
  • tej - 0.5 liter
  • narancs reszelt héja - 2 darab

Elkészítés:

  1. A tejszínhabból kemény habot verünk, és hozzáadjuk a fűszert, illetve a narancs reszelt héját. A porcukrot elkeverjük a felmelegített tejjel, ráöntjük a felolvasztott csokoládéra, és jól elkeverjük. Az így kapott krémet óvatosan elkeverjük a tejszínhabbal. A kész mousse-t linzerkosárba, vagy pohárba töltjük. Gyümölccsel és mandulával díszítjük.