Narancsos-mázas szívecske a Desszertek kategóriában
Egy keverőtálba tenni a lisztet, a 10 dkg. porcukrot, a lereszelt narancshéjat és a Ramát, majd alaposan összedolgozni és 1 órára mehet a hűtőbe. Közben a narancsot kifacsarni és a maradék porcukorral sűrű mázzá keverni, majd a tetszőleges színre megfesteni. Ha több félét akarunk akkor annyi felé kell osztani. Nekem kevés volt az eredeti receptben megadott porcukor, ezért még tettem bele. A sütőt 170 fokra kell előmelegíteni amikor elkezdjük a formákat kiszaggatni. A tepsiket ki kell bélelni sütőpapírral. A hűtőből kivéve lisztes deszkán kb. 3 mm vastagra kinyújtani és tetszőleges formát használva kiszúrni, majd betenni a tepsibe. Kb. 10 percig sütni és rácson hagyni kihűlni. Kihűlés után megkenni a mázzal és tetszés szerint díszíteni. Ilyenkor még kemények, de a recept szerint dobozban sokáig eláll és közben puhul, (remélem).