Nagyszerű meggyes a Desszertek kategóriában
A tojássárgákat kikeverjük a cukorral és a felvert fehérjét a liszttel és a sütőporral együtt belekeverjük. A tetejére szórjuk a meggyet és megsütjük. Krém elkészítése: amíg sül a tészta, addig felforraljuk a tejet és belefőzzük a pudingot. Kikeverjük a margarint a porcukorral és amikor a krém kihűlt, akkor keverjük bele a pudingba. Tetejére: a tetejére való meggylevet felforraljuk és belefőzzük a vaníliás pudingot, ebbe nem kell cukor, mert így is édes a meggylé miatt. Összeállítás: ha mindez kész és kihűlt, akkor a piskóta szélét körbevágjuk, majd félretesszük a csíkokat. Megkenjük krémmel a lap tetejét és a krémre a piskótacsíkokat ferdén rárakjuk. Ezek után rákanalazzuk a piros, pudingos krémet.