Nagyon finom túrós béles recept.
Az élesztőt langyos cukros tejbe megfuttatjuk. A liszthez hozzáadjuk a tojásokat, a sót, az aludttejet, az élesztőt, és addig dagasztjuk amíg a tál oldalától elválik a tészta. Meglocsoljuk 3 ek. olvasztott Ramával és újra összedolgozzuk, majd letakarjuk és hagyjuk hogy duplájára nőjön a tészta. Előmelegítjük a sütőt. A megkelt tésztát lisztezett táblára borítjuk, és hagyjuk pihenni amíg elkészítjük a tölteléket. A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük. A megkelt tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, 10x10-es kockákra vágjuk, a közepébe tesszük a túrótölteléket, és a szemben lévő csúcsokat megfogjuk majd összenyomkodjuk. Felvert tojással lekenjük, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és megsütjük. Olvasztott Ramával lekenjük a megsült béleseket, és ha kihűlt fogyaszthatjuk.