Feltöltve:

Nagyim gesztenyetortája

timer 50
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Piskóta

tojás6 darab
liszt6 evőkanál
cukor6 evőkanál
sütőpor1 csomag

krem

gesztenyemassza1 csomag
vaníliás cukor1 csomag
porcukor6 evőkanál
tej2 dl
liszt3 kávéskanál
tojás1 darab
Ráma10 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A piskótát a szokásos módon elkészítjük, majd kettévágjuk, vagy akár külön-külön is megsüthetjük.

  2. 2. lépés

    A krémhez felforraljuk a tejet és beleöntjük a vaníliás cukrot.

  3. 3. lépés

    3 evőkanál porcukorral és 3 kávéskanál liszttel kikeverünk egy tojást, amit lassan belecsurgatunk a tejbe és addig kevergetünk, amíg be nem sűrűsödik.

  4. 4. lépés

    Levesszük a tűzről és kihűtjük. Ezalatt 10 dkg Ramát 3 evőkanál porcukorral habosra keverünk, majd a gesztenyemasszához vegyítjük. Mindkét krémhez ízlés szerint kis rumot, vagy rumaromát is tehetünk.

  5. 5. lépés

    A jól eldolgozott masszával megtöltjük a két lapot úgy, hogy a tetejére és az oldalára is maradjon egy kicsi.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem