Muszaka a Főételek kategóriában
A padlizsánt mossuk meg és kockázzuk fel. Tegyük be egy edénybe, jól sózzuk be és tegyünk rá egy nehezéket. A nem kívánt, csípős lé így kifolyik. Kb. egy óra múlva csavarjuk ki a kezünkkel a még kipréselhető csípős folyadékot.
Öntsünk hozzá kb. 4 dl vizet és a Knorr üveges bolognai spagetti mártást. Az egészt keverjük össze és forraljuk fel.
A krumplit pucoljuk meg és vágjuk vékony szeletekre. Keverjük a többihez és főzzük együtt 3 percig, majd ízesítsük a fűszerekkel.
Kenjünk ki margarinnal egy tűzálló tálat és tegyük bele a muszaka összetevőit.
Végül szórjuk meg sajttal és süssük kb.35 percig 190 fokon.
Olajon pirítsuk át a húst. Adjuk hozzá a padlizsán kockákat.