Feltöltve:

Mustáros sült pulykacomb karamellel sült krumplival

timer 170
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz15 dekagramm
vöröshagyma1 darab
majoránna1 teáskanál
olaj1 dl
cukor3 evőkanál
fokhagymagerezd6 darab
burgonya1 kilogramm
1 evőkanál
Globus Mustár2 evőkanál
pulykacomb1 kilogramm

Elkészítés

1. lépés

A fokhagymát és a vöröshagymát apróra daráljuk, összekeverjük a mustárral, a többi fűszerrel és sóval. A pulykacombokat bevagdossuk több helyen és jól bedörzsöljük a fűszeres mustárral. Olajozott tepsibe rakjuk és 180 fokon 2 órát sütjük fóliával letakarva, majd a fóliát levéve még fél órát hagyjuk pirulni.

2. lépés

A krumplit a héjában, enyhén sós vízben majdnem teljesen puhára főzzük. Ha kész van, megpucoljuk és kicsit hagyjuk hűlni. Ha nagyobb szemű krumplink van, akkor darabokra vágjuk. Egy serpenyőben felmelegítjük a Rama margarint és rátesszük a krumplikat. Folyamatosan kevergetjük, ameddig egy pici színt nem kap, majd egy picit sózzuk. Visszavesszük a lángot nagyon alacsonyra és megszórjuk a cukorral. Óvatosan, folyamatosan addig kevergetjük, amíg a cukor rá nem karamellizálódik. Azon nyomban tálaljuk. Isteni finom amikor a fűszeres hús és az édes krumpli keveredik.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem