Feltöltve:

Mustáros, narancsos pác csirkemellhez, sertés karajhoz

timer 0
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

600-800g húshoz

olaj50 milliliter
Globus Mustár2 evőkanál
narancs1 darab
méz1 evőkanál
frissen őrölt feketebors1 teáskanál
őrölt fahéj1 csapott teáskanál

1. süssük faszéngrillen vagy serpenyőben.
2. közvetlenül sütés előtt sózzuk meg a hússzeleteket, a fenti mennyiséghez 12-16 g (2 tk) sót javaslunk.

Elkészítés

1. lépés

Keverjük össze a mustárt az olajjal, mézzel, fűszerekkel, a narancs reszelt héjával és a kifacsart levével.

2. lépés

Kenjük be vele a húsokat.

3. lépés

Lefóliázva pácoljuk 2 órát szobahőmérsékleten.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem