Feltöltve:

Mustáros, narancsos pác csirkemellhez, sertés karajhoz

timer 0
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

600-800g húshoz

olaj50 milliliter
Globus Mustár2 evőkanál
narancs1 darab
méz1 evőkanál
frissen őrölt feketebors1 teáskanál
őrölt fahéj1 csapott teáskanál

1. süssük faszéngrillen vagy serpenyőben.
2. közvetlenül sütés előtt sózzuk meg a hússzeleteket, a fenti mennyiséghez 12-16 g (2 tk) sót javaslunk.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Keverjük össze a mustárt az olajjal, mézzel, fűszerekkel, a narancs reszelt héjával és a kifacsart levével.

  2. 2. lépés

    Kenjük be vele a húsokat.

  3. 3. lépés

    Lefóliázva pácoljuk 2 órát szobahőmérsékleten.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 250"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem