vöröshagyma | 2 darab |
---|---|
fokhagymagerezd | 5 darab |
póréhagyma | 1 darab |
cukkini | 20 dekagramm |
gomba | 20 dekagramm |
piros kaliforniai paprika | 1 darab |
padlizsán | 20 dekagramm |
csirkecomb | 4 darab |
Knorr Szárnyas Fűszervarázs. | 1 csomag |
sárga kaliforniai paprika | 1 darab |
Globus Mustár | 3 evőkanál |
Mustáros majorannás csirkecomb gombás sült zöldségekkel a Főételek kategóriában
A csirkecombokat bekenjük mustárral. Megszórjuk a Knorr sült csirke majorannás fűszerkeverékkel, rákarikázzuk a megtisztított vöröshagymát és félre tesszük.
A sütő edénybe olívaolajat öntünk és beletesszük a megtisztított, felkarikázott zöldségeket, a fokhagymát és a szeletelt gombát. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Melléhelyezzük a csirke combokat, lefedjük alufóliával és 170 C fokon 45-50 percig sütjük. Levesszük a fóliát és még pár percig pirítjuk, hogy a csirkecombok ropogósra piruljanak.