Mozzarellával töltött padlizsántekercsek fokhagymás spagettivel a Főételek kategóriában
A megmosott padlizsánt vékony szeletekre vágjuk és 2 ek olajon mindkét oldalát megpirítjuk.
Félretesszük és kevés gyros fűszerkeverékkel megszórjuk.
20 dkg mozzarellát szeletekre vágunk és a kihűlt padlizsánokba tekerjük, majd hajtott felével lefelé egy hőálló edénybe tesszük.
A KNORR Bolognai spagetti alapot 2,5 dl hideg vízzel elkeverjük és a padlizsán tekercsekre öntjük, majd 200 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Ezalatt a spagettit kifőzzük.
2 ek olajon a csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a főtt tésztát és a 10 dkg kis kockára vágott mozzarellát. Melegítsük össze.
Jól átkeverjük és a kisült padlizsánnal tálaljuk.