Mozzarellával töltött gomba
Mozzarellával töltött gomba
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • zsemlemorzsa - 15 dekagramm
  • tojás - 2 darab
  • Delikát ételízesítő - csipetnyi
  • búzaliszt - 5 dekagramm
  • napraforgó olaj - 4 dl
  • csiperke gomba - 12 darab
  • Globus Ketchup - 10 dekagramm
  • mozzarella sajt - 20 dekagramm

Elkészítés:

  1. Vágjuk apró kockára a mozzarellát, keverjük össze pár csipet Delikáttal.
  2. Tisztítsuk meg a gombafejeket és töltsük meg a fűszerezett mozzarellával.
  3. Óvatosan panírozzuk be a töltött gombákat lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába.
  4. Bő forró olajban süssük aranybarnára. Globus Ketchup-al tálaljuk.