csirkemell | 2 darab |
---|---|
paradicsom | 4 darab |
olaj | 1 evőkanál |
mozzarella | 8 darab |
Mozzarellás, paradicsomos csirkemell a Főételek kategóriában
A paradicsomot leforrázzuk, eltávolítjuk a bőrét, és karikákra vágjuk
Megmossuk a húst , a mellet félbevágjuk, kicsontozzuk, és leszedjük a bőrét. A csirkemellet sózzuk, és a fűszerekkel bedörzsöljük.
A csirkemellet serpenyőben kevés forró olajon megsütjük, ügyeljünk arra, hogy ne szárítsuk ki, sőt egy kicsit nyers maradhat a közepe. A sütőben át fog sülni. A sütőt előmelegítjük.
A csirkemellet egy tepsire helyezzük, rátesszük a szeletelt paradicsomkarikákat, bazsalikommal megszórjuk, betakarjuk mozzarella szeletekkel.
Előmelegített sütőben (200c*) készre sütjük.