Feltöltve:

Mogyorós, krémsajtos, márványos brownie

timer 45
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

étcsoki100 gramm
krémsajt200 gramm
cukor50 gramm
liszt100 gramm
sütőpor1 teáskanál
darált mogyoró50 gramm
tojás2 darab
mogyorólikőr2 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

A krémsajtot, a cukrot és a tojást habosra, krémesre kevertem. Beleöntöttem a likőrt és beleforgattam a sütőporral, darált mogyoróval elkevert lisztet. A massza felét a sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöttem, a másik felébe pedig belekevertem a kis lángon, óvatosan felolvasztott és kicsit hűlni hagyott csokoládét. Ezt a másik tésztára öntöttem és egy villával összekevertem, hogy olyan márványos hatást vegyen fel. 25-30 percig sütöttem a 180 fokra előmelegített sütőben.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem