Rama Vajas Íz | 1 teáskanál |
---|---|
Knorr Tyúkhúsleveskocka | 1 darab |
liszt | 1 evőkanál |
tejszín | 2 dl |
zellerszár | 1 darab |
földimogyoró | 15 dekagramm |
mogyoróvaj | 5 dekagramm |
Mogyoróleves a Levesek kategóriában
A mogyorót törjük durvára, a zellerszárat tisztítsuk meg és vágjuk apró kockákra.
Margarinon pirítsuk meg a zellerszárat és a durvára tört mogyorót (tálaláshoz tegyünk félre).
Engedjük fel a Knorr Tyúkhúsleves-kockából készült levessel, adjuk hozzá a mogyoróvajat és forraljuk fel.
Készítsünk tejszínes habarást a liszt segítségével. Adjuk a forrásban lévő leveshez, majd forraljuk ki.
Tűzforrón tálaljuk, tetejér szórjuk meg durvára vágott mogyoróval.