Milánói szószban sült tojások
Milánói szószban sült tojások
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 4 dl
  • oregánó - 1 teáskanál
  • tojás - 8 darab
  • olíva olaj - 80 milliliter
  • parmezán - 100 gramm
  • bazsalikom - 1 teáskanál
  • Knorr Milánói makaróni alap - 1 csomag
  • fohagyma gerezd - 2 darab

Elkészítés:

  1. Aprítsuk fel a fokhagymát és dinszteljük üvegesre egy serpenyőben.
  2. A Knorr Milánói makaróni Rafinéria alapot keverjük el 400 ml vízben és adjuk a fokhagymához.
  3. Keverjük hozzá a szárított fűszereket, és főzzük 5 percig még.
  4. A kész mártás felét tegyük tepsibe, alkossunk bemélyedéseket és üssük bele a nyers tojásokat, majd fedjük be a maradék szósszal.
  5. Szórjunk rá reszelt parmezánt, fedjük le és tegyük 180 °C fokos sütőbe 20 percre.