Feltöltve:

Milánói rakott galuska

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz3 dl
tejföl2 dl
tojás3 darab
Rama Classic1 evőkanál
olaj2 evőkanál
liszt0.5 kilogramm
csiperke gomba10 dekagramm
reszelt sajt20 dekagramm
Knorr Milánói makaróni alap1 csomag
darált csirkemell20 dekagramm

Milánói rakott galuska a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Fölteszünk a galuskának főni sós vizet. A lisztből, tojásból, vízből és egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. A forrásban lévő vízbe szaggatva kifőzzük, majd leszűrjük.

2. lépés

Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet. Elkeverjük a Rafinéria alapot vízben a csomagoláson leírtak szerint. Ráöntjük a gombás csirkemellre és pár percig főzzük.

3. lépés

Egy tepsit kikenünk margarinnal, majd rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészített Milánói szószt. A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel és a tetejére reszelt sajtot szórunk. 200 fokos sütőben 10-15perc alatt aranybarnára sütjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem