Feltöltve:

Milánói rakott galuska

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
olaj2 evőkanál
liszt1 kilogramm
reszelt sajt20 dekagramm
Knorr Milánói makaróni alap1 csomag
12%-os tejföl2 dl
nyers tojás2 darab
friss gomba10 dekagramm
darált csirkemell20 dekagramm

Milánói rakott galuska a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A lisztből, tojásból egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. Forrásban lévő vízben kifőzzük, majd langyos víz fölött leszűrjük.

2. lépés

Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet.

3. lépés

Beleöntjük a KNORR Milánói makaróni alapot és pár percig főzzük.

4. lépés

Egy tepsit kikenünk margarinnal, majd rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészített Milánói szószt.

5. lépés

A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel és a tetejére reszelt sajtot szórunk

6. lépés

Forró sütőben csak addig sütjük amíg a sajt ráolvad.

7. lépés

Tálaláskor olívabogyóval és zsályával díszíthetjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem