Milánói pizza
Milánói pizza
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • víz - 3 dl
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • kaliforniai paprika - 1 darab
  • lilahagyma - 1 darab
  • mozzarella - 20 dekagramm
  • Knorr Milánói makaróni alap - 1 csomag
  • friss gomba - 10 dekagramm
  • pizza lap - 2 darab
  • pulykahús - 15 dekagramm

Elkészítés:

  1. Az olajban megpirítjuk a csíkokra vágott paprikát, a vékonyra szelt lila-hagymát és a húst. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
  2. Amikor a hús a levét elfőtte, hozzáadjuk a szeletelt gombát és még 2 percig pároljuk, majd felengedjük a 3 dl hideg vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni alappal.
  3. Kb. 5-8 percig főzzük, ízlés szerint utána ízesítünk, majd a pizzalapokon szétterítjük.
  4. Szeletelt mozzarellát, vagy reszelt sajtot szórunk a tetejére és forró sütőben készre sütjük (kb. 8 perc).