Rama Vajas Íz | 3 evőkanál |
---|---|
oregánó | 1 teáskanál |
kakukkfű | 1 teáskanál |
vöröshagyma | 1 darab |
cukor | 1 teáskanál |
fokhagymagerezd | 4 darab |
gomba | 25 dekagramm |
bazsalikom | 1 teáskanál |
sonka | 25 dekagramm |
sűrített paradicsom | 14 dekagramm |
parmezán sajt | 10 dekagramm |
rozmaring | 1 teáskanál |
makaróni tészta | 50 dekagramm |
Milánói makaróni a Főételek kategóriában
A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A gombát megmossuk, apróra vágjuk. A sonkát felkockázzuk.
A margarinon a vöröshagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. Felöntjük 0,5 dl vízzel. Hozzáadjuk a gombát és 10-15 percig pároljuk folyamatos kevergetés mellett.