Milánói makaróni
Milánói makaróni
  • timer1 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

    Elkészítés:

    1. Víz forralás Felrakjuk a sós vizet a tészta kifőzéséhez, amíg a víz felforr, elkészítjük a ragut.
    2. Gomba, sonka előkészítése Felcsíkozzuk a sonkát, a gombát jól megmossuk, felszeleteljük.
    3. Pirítás A felcsíkozott gépsonkát és a szeletelt gombát (lehet friss vagy konzerv) olajon megpiritjuk.
    4. Milánói alap hozzáadása Ha gomba a levét elfőtte, hozzáadjuk a Rafinériát és a vizet (3dl), jól összekeverjük.
    5. Főzés Újraforrástól számított 4-5 percig főzzük.
    6. Tészta kifőzése Közben felforrt a víz, kifőzzük a makarónit.
    7. Összekeverés Miután kifőtt, leszűrjük és összekeverjük a raguval.